Σχολή Χορού

Deborah Thompson

Ελληνικά / English
ROYAL ACADEMY OF DANCE
Ο Τροπός Διδασκαλίας Μπαλέτου σε Ολο τον Κοσμο

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης μπαλέτου, η Βασιλική Ακαδημία Χορού του Λονδίνου είναι μοναδική σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αφότου ιδρυθήκαμε το 1920, έχουμε φτάσει στο σημείο να κατέχουμε το μεγαλύτερο εξεταστικό και εκπαιδευτικό κομμάτι στο χώρο του κλασικού μπαλέτου στον κόσμο. Το πρόγραμμα μας διδάσκεται σε περισσότερες από 70 χώρες και θέτει υψηλά επίπεδα στην εκπαίδευση χορού για πάνω από 250.000 μαθητές κάθε χρόνο.

Το διεθνές δίκτυο εκπαιδευμένων εξεταστών μας, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προκειμένου να εξετάσει σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ακαδημίας μαθητές κάθε επιπέδου. Και επειδή ένα πρόγραμμα χορού είναι τόσο καλό όσο οι άνθρωποι που το διδάσξουν, παρέχουμε κατανοητά εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους καθηγητές μας.

Στείλτε το παιδί σας στην κατάλληλη δασκάλα


Αγγλικό σύστημα μπαλέτουΕνώ το μπαλέτο είναι μία δισκεδαστική δραστηριότητα, απαιτεί αρκετά από ένα σώμα. ‘Ετσι οι γονείς πρέπει να δίνουν ιδιέταιρή προσοχή και να στέλουν τα παιδία τους στους κατάλληλους επαγγελματίες.

‘Ολοι οι καθηγητές μας υποχρεούνται να παρακολουθούν ένα περιεκτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, η αποφοίτηση από το οποίο τους δίνει την δυνατότητα να συμπεριλλαμβάνονται στην λίστα των καθηγητών μας. Επιπλέον τους ελέγχουμε συνέχεια προκειμένου να είμαστε σίγουροι για υψηλό επίπεδο σπουδών που απαιτούμε.

Γι’αυτό πρίν να στείλετε το παιδί σας στο μπαλέτο, ελέξτε σχολαστικά ότι η καθηγήτρια είναι REGISTERED , και κάτοχος του διπλώματος της Βασιλικής Ακαδημίας ή γραμμένη στο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Μόνο αυτές οι 2 κατηγορίες καθηγητών είναι εξουσιοδοτιμένοι να προτείνουν υποψήφιους στις εξετάσεις της Ακαδημίας.

Μία διεθνής οργάωνση

Η Βασιλική Ακαδημία Χορού είναι εδώ ώστε να προσφέρει σιγουρία και ενθάρρυνση σε παιδία, γονείς και δασκάλους σε όλο τον κόσμο.

Για όλους τους νέους ανθρώπους ανά τον κόσμο που θέλουν να χορεύουν ή να διδάσκουν επαγγελματικά, ή απλά να χορεύουν επειδή τους αρέσει, υποσχόμαστε την καλύτερη και προσεκτικότερη εκπαίδεση αλλά και μία συναρπαστική πρόκληση με γνώση και εκτίμηση για μία από τις μεγαλύτερες τέχνες.